Yamamoto biseri

Datum objave: 04. pro.. 2007 Autor: admin
mikimoto-woman-medium

Luksuz u kombinaciji s avangardom. Kuća Mikimoto, poznata u svijetu po iznimnoj kvaliteti i dizajnu bisera te tradiciji dužoj od sto godina, objavila je suradnju s dizajnerom Yohji Yamamotom, poznatim po svojim avangardnim modelima.

Yohji Yamamoto izradit će kolekciju nakita od bisera za ovu renomiranu kuću. Kuća Mikimoto od 2001 godine surađuje s poznatim dizajnerima poput Badgley Mischka, Oscar de la Renta, Carolina Herrera i Vera Wang u dizajniranju malih i eksluzivnih kolekcija nakita od bisera. Iako tek u procesu razvoja, glasnogovornik Mikimota objavio je kako će se kolekcija sastojati od dvadest komada nakita podjeljenih u tri kategorije. Cijene će se kretati od 2 500$ do 15 000$ i uključivat će ogrlice, borševe, naušnice, prstenje i narukvice. Sama kolekcija službeno će biti prezentirana početkom ljeta na pariškom tjednu visoke mode.

Akcija.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici su postavljene na "dopustiti kolačiće " kako bi vam dali najbolje iskustvo . Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknite " Slažem se " onda pristajete na to .

Zatvori