Mini modni dogadaj

Datum objave: 04. pro.. 2007 Autor: admin
69

Prošli tjedan čak dvanaest djevojaka iz Talia modela, među kojima su i Lea Gobo, Danica Selem, Ivana Petković, Petra Maroja i Lana Petanić, izabrano je za ”mini” modnu reviju u Ljubljani. Naime, u ljubljanskoj Modernoj galeriji održana je promocija novog modela Mini Morrisa, a predstavljanje je prigodno pratila i modna revija nazvana ”mini”.

Medijski pokrovitelj časopis Modna Jana ovo je događanje popratila odabravši za naslovnicu Jelenu Pejković, Maju Bokan i Martinu Matković u bajkovitim kreacijama Borisa Pavlina. Dakle, osim djevojaka, u Sloveniji su se na kratkoj i dinamičnoj modnoj reviji predstavila i hrvatska dizajnerska imena Amarie, Boris Pavlin i Marina design dok su slovenske boje branili Nataša Peršuh, Garevski i Alenka Gobočnik. Svaki dizajner predstavio se sa četiri modela. Reviju su zatvorili modeli iz kolekcija modnih kuća La Perla, Max Mara, Celine, Etro, Basso&Brooke, te Jean Paul Gaultier. Zastor od kiše koji se spustio nakon revije bio je vrlo efektan kraj ovog ”mini” modnog događaja.

Akcija.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici su postavljene na "dopustiti kolačiće " kako bi vam dali najbolje iskustvo . Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknite " Slažem se " onda pristajete na to .

Zatvori