Usluge

Tvrtka Solidus d.o.o. Koprivnica Vam omogućuje da proizvode koje nudite po akcijskim cijenama kao i popuste u svojim trgovinama oglasite na našem portalu www.akcija.hr i tako uštedite vrijeme i novac.

Portal www.akcija.hr je specijalizirani portal i oglašavanjem na njemu ciljano dopirete do potrošača koji su naši posjetioci.

Nudimo Vam usluge objave u:

Katalog akcija – možete nam poslati katalog Vaših proizvoda te ćemo ga mi urediti i objaviti na našim stranicama.

Akcije i popusti – možete objavljivati svoje akcije ili sezonske popuste sa slikama. Vaša objava će biti prikazana sa slikama i cijenom koju nam pošaljete za Vaše proizvode.

Još akcija - u ovoj rubrici možete objavljivati tekstualne članke u kojoj obavještavate svoje kupce o akcijama u svojim trgovinama.

U rubrici Zanimljivosti možete objavljivati kratke obavijesti kao što su otvaranje Vaših novih trgovina, nagradne igre, promocije proizvoda i sve ostalo što se događa u Vašim trgovinama, a može biti zanimljivo potrošačima. Objavljujemo tekst koji nam dostavite u obliku članka.

Cijene objave u gore navedenim rubrikama možete saznati ukoliko nam se obratite na naš e-mail info@akcija.hr te ćemo Vam napraviti kampanju koja najbolje odgovara Vašim potrebama.
Ukoliko se samo želite oglašavati putem banera i članaka, nudimo Vam mnogo mogućnosti koje možete vidjeti u rubrici  Oglašavanje.

Na našem portalu se mogu oglašavati sve tvrtke bez obzira na veličinu i broj trgovina te vrstu robe koju prodaju.

NAMA JE VAŽNA AKCIJA, A NE VELIČINA
 

Obratite nam se s povjerenjem.

Akcija.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici su postavljene na "dopustiti kolačiće " kako bi vam dali najbolje iskustvo . Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknite " Slažem se " onda pristajete na to .

Zatvori