Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja
Dobrodošli na www.akcija.hr, web portal u vlasništvu tvrtke Solidus d.o.o. Koprivnica. Korištenje web portala je podložno dolje navedenim Uvjetima korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge www.akcija.hr.

Web portal www.akcija.hr je informativnog karaktera i služi za informiranje potrošača o akcijskim cijenama u trgovinama, supermarketima i trgovačkim centrima, kao i ostalih zanimljivosti i informacija.
Tvrtka Solidus ne jamči točnost, potpunost i istinitost oglasa ili teksta u njima, kao ni kvalitetu, sigurnost, raspoloživost i cijenu ponuđenih proizvoda i usluga. Također ne jamči da na stranicama neće biti pogrešaka i/ili da će funkcionirati bez prekida u svakom trenutku.

Solidus d.o.o. se do maksimalne zakonom dopuštene odgovornosti izuzima od bilo kakve štete, gubitka, ozljede ili drugih posljedica koje mogu nastati izravno ili posredno zbog korištenja stranice www.akcija.hr ili informacija na istoj te nije odgovorna za bilo kakav pravni postupak ili pritužbu protiv oglašivača zbog povrede bilo kojeg autorskog prava ili prava intelektualnog vlasništva.

Oglašivač je suglasan da:
– neće koristiti www.akcija.hr za kršenje autorskih prava, zaštitnog znaka ili logoa
– sve informacije uključujući fotografije, nakon transfera podataka na www.akcija.hr postaju vlasništvo tvrtke Solidus d.o.o.
– osobe koje ažuriraju podatke kao ni vlasnici nisu odgovorni za moguće štete koje bi mogle nastati zbog pogrešaka u procesu automatske obrade ili prikaza podataka.

Solidus d.o.o. ne sudjeluje u niti jednom dijelu prodaje proizvoda, osim što pruža uslugu oglašavanja i promocije proizvoda.
Solidus d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na web portalu www.akcija.hr bez prethodne najave u bilo kojem trenutku, na bilo koji način i iz bilo kojeg razloga i nije odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Za sve zahtjeve i sporove koji bi mogli proizaći iz korištenja predmetnih materijala, nadležan je Trgovački sud u Bjelovaru.
Korištenjem www.akcija.hr korisnik potvrđuje da je upoznat s Uvjetima korištenja istog te ih u cijelosti prihvaća.

Sva prava su pridržana.

Akcija.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici su postavljene na "dopustiti kolačiće " kako bi vam dali najbolje iskustvo . Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknite " Slažem se " onda pristajete na to .

Zatvori