Kate Moss službeno postala – brend

Datum objave: 04. pro.. 2007 Autor: admin
Kate-Moss-Wedding

Supermodel koji je tijekom godina postala ikona stila zbog svojeg univerzalnog originalnog načina odijevanja, staviti će svoj službeni logo na odječu svoje nove linije

No, po tom pitanju je zabrinjava činjenica kako zaštititi svoj identitet u masi logotipova koji prevladavaju tržištem. Zato je zamolila grafićkog dizajnera Petera Savillea, koji je dizajnirao za New Order i Joy Division, da kreira logo u stilu pedesetih godina prošlog stoljeća koji će nositi njeno ime.

‘S točke Kateina gledišta taj logo predstavlja njezin grafički identitet. I logično je da su Kate i njezin Storm Models zaklju?ili kako mora postojati poveznica između Kate Moss loga i Kate Moss branda. Ponudili smo joj više rješenje i ona je isti tren odabrala najbolji, ima tu moć da odmah prepozna najbolje.’ izjavio je Peter.

Ovaj logo će se pojaviti na modelima koje dizajnira za TopShop i na flašicama njezina mirisa, koji će lansirati sa Cotyjem kasnije ove godine.

www.t-portal.hr

Akcija.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici su postavljene na "dopustiti kolačiće " kako bi vam dali najbolje iskustvo . Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknite " Slažem se " onda pristajete na to .

Zatvori