Mjesečeva dijeta

Datum objave: 01. pro.. 2007 Autor: admin
moon-watching-night-100916-02

Postizanje ”naj” tjelesne težine želja je velikog broja osoba. Jedna od starih dijeta koja ne gubina popularnosti je mjesečeva dijeta.U vrijeme koje se podudara s lunarnim fazama, mjesečeva dijeta predlaže suzdržavanje od unosa bilo kakve hrane.Snaga Mjesečeve gravitacijske sile, te količina vode koju će tijelo zadržati temeljne su postavke ove dijete.Tako se tijekom 24 sata, točnije nakon 24 sata, tjelesna masa može smanjiti za puna dva kilograma.
Nestrpljivima i željnima motivacije dobar start koji predviđa Mjesečeva dijeta može biti poticaj za …
Opširnije…

Moc buketa!

Datum objave: 03. stu.. 2007 Autor: admin
moc buketa

Zaboravite dijamante. Neraspoloženim i bezvoljnim ženama najbolje je pokloniti buket mirisnog cvijeća. Zahvaljujući lijepim bojama i mirisima, cijeli će tjedan biti dobro raspoložene.
Popravljanje raspoloženja moglo bi biti jednostavno poput branja cvijeća. Nancy Etcoff, psihologinja s Medicinske škole u Harvardu, i njen tim ispitali su 54 žena, koje su tijekom dva tjedna trebale bilježiti svoje osjećaje i aktivnosti u određeno doba dana.
Nakon tjedan dana, a žene nisu znale da je studija povezana s cvijećem, primile su poklon zahvale jer su izdržale pola …
Opširnije…

Vise u glavi manje u tanjuru

Datum objave: 01. stu.. 2007 Autor: admin
0538007.17

Novo istraživanje dokazuje da presoljavanje ipak prelazi mjeru dobrog ukusa. Smanjenje upotrebe soli ne samo da može smanjiti krvni tlak, nego i rizik od srčanih bolesti.
Ustanovljeno je da ljudi koji imaju granično povišeni krvni tlak sa smanjenjem unosa natrija za 25-35 posto smanjuju svoj ukupni rizik od kardiovaskularnih bolesti za 25 posto. I taj smanjeni rizik traje 10 do 15 godina.Doktorica Nancy Cook i njezine kolege na Harvard Medical School u Bostonu proučavali su preko 3.000 ljudi koji su sudjelovali u studiji koja …
Opširnije…

Priprema i cuvanje hrane

Datum objave: 01. stu.. 2007 Autor: admin
meso-daska

Odmrznuta hrana ima povećan broj mikroorganizama pa se zato ne smije ponovno zamrznuti jer se može pokvariti ili čak uzrokovati trovanje.
Današnji način života često onemogućava svakodnevnu nabavu svježih namirnica. Stoga ih treba pažljivo izabrati i pravilno uskladištiti. S malo znanja, hladnjak, ledenica i ormar mogu postati sve što želimo u pogledu kvalitetne prehrane.
Hlađenje je najčešći način skladištenja svježe hrane, jer niske temperature usporavaju prirodan proces kvarenja hrane. Zaleđivanjem se vijek hrane još više produžava. Neko smrznuto voće može sadržavati više …
Opširnije…

Prehrana u sluzbi ljepote

Datum objave: 01. stu.. 2007 Autor: admin
2008_04_15-PlaneFood

Koža će postati sjajnijom i ljepše boje ako pazite što jedete i izbjegavate jako začinjena jela. Prehrana je vrlo važna za naše zdravstveno stanje, a o njoj ovisi i izgled kože.
Iako kozmetičari i dermatolozi savjetuju da je treba pravilno njegovati preparatima namijenjenim određenom tipu kože, obvezno će podsjetiti i na to da će zablistati i postati ljepše boje ako pazite što jedete. Zato je nužno nekim namirnicama, ovisno o tipu kože, dati prednost na tanjuru, dok druge treba zanemariti.
Masna i …
Opširnije…

Akcija.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici su postavljene na "dopustiti kolačiće " kako bi vam dali najbolje iskustvo . Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknite " Slažem se " onda pristajete na to .

Zatvori